27.09.2023

Oznámení pacientům o ukončení lékařské péče MUDr. Olgy Holé ke dni 30.4.2024

Naše dlouholetá kolegyně – MUDr. Olga Holá – odchází ke dni 30.4.2024 do důchodu. I přes velkou snahu se nám bohužel nepodařilo najít nového lékaře.

Proto žádáme všechny pacienty v současné péči MUDr. Olgy Holé, aby si s dostatečným předstihem zajistili nového ošetřujícího lékaře z řad dostupných ambulantních specialistů. Pod následujícím odkazem je k dispozici Seznam lékařů – ambulantních specialistů obor diabetologie, které jsme obdrželi od VZP.

Jak všichni víme, nedostatek kvalifikovaných lékařů s volnými kapacitami je velkým problémem. Proto bychom Vás rádi informovali o webových stránkách https://nedostupnapece.mzcr.cz, kde můžete hlásit chybějící lékaře a zdravotní péči.

Ze zákona jsou za zajištění zdravotní péče zodpovědné zdravotní pojišťovny. To, zda se o Vás starají, kontroluje Ministerstvo zdravotnictví. Odesláním stížnosti přes tento web zajistíte, že se o Vaší stížnosti dozví jak zdravotní pojišťovna, tak ministerstvo, které pak zkontroluje, jak bylo s Vaší stížností naloženo.

Prosíme Vás, pokud nemůžete najít nového ambulantního specialistu v oboru diabetologie, vyplňte oficiální stížnost na webu uvedeném výše, aby zdravotní pojišťovny mohly dostát svým povinnostem, případně žádejte svoji zdravotní pojišťovnu o zajištění péče osobně.

 

S poděkováním za spolupráci Ing. Petr Šlechta, jednatel společnosti Dieko, s.r.o.

Využijte možnosti se rezervovat online »

Bicom

Bachova květová terapie, harmonizace

Biorezonance - detoxikace, harmonizace

Biorezonance - hubnutí

Biorezonance - opakovaná návštěva

Biorezonance - první návštěva

Odvykání kouření

Testace léčivých přípravků přístrojem Bicom

Lymfodrenáž

Manuální lymfodrenáž dolních končetin

Manuální lymfodrenáž horních končetin a trupu

Manuální lymfodrenáž obličeje, krku a dekoltu

Vstupní vyšetření/ konzultace - lymfodrenáž

Jak se k nám dostanete prostřednictvím MHD?

Jeďte tramvají č. 1 nebo č.4 z centra města směrem na Lochotín (nebo obráceně z Lochotína/Košutky). Na stanici Pod Záhorskem u benzinové pumpy Shell vystupte a jděte pěšky 150 metrů po Karlovarské třídě nahoru směrem na Lochotín. Dieko se nachází po pravé straně.

Dieko, s.r.o. Plzeň

Jak se k nám dostanete svým autem?

Směrem z centra na Lochotín a Karlovy Vary jeďte po Karlovarské třídě přes most Generála Pattona. Podjeďte kruhový objezd u Kauflandu a u benzinové pumpy Shell projeďte světelnou křižovatku rovně. Hned za touto křižovatkou po cca 150 metrech je po pravé straně vjezd mezi domy, kterým se dostanete na parkoviště společnosti DIEKO. Obráceným směrem z Lochotína/Košutky do centra jeďte po Karlovarské třídě až na kruhový objezd, kde se otočte a dále jeďte podle instrukcí popsaných výše.

Máte zájem o naše služby? Chcete se na něco zeptat? Napište nám!



Dieko Karlovarská Plzeň

Dieko s.r.o.

Víceoborové ambulatní zdravotnické zařízení

Karlovarská 30a
301 00 Plzeň

E-mail: info@dieko.cz
Telefon: (+420) 377 531 655